money_online

Cum poti castiga 100$/zi? | Metoda OGAds

Cum poti castiga 100$/zi? | Metoda OGAds

 

Pentru inceput, vreau sa va avetizez ca nu este o metoda cu care sa castigi o avere peste noapte, dar dupa cateva luni de lucru, poti castiga o suma frumoasa zilnic.

Al doilea avertisment: metoda este una blackhat. 

Ce inseamna metoda OGAds blackhat?

O astfel de metoda este una mai putin ortodoxa, metoda care de obicei incalca regulile site-urilor pe care lucrezi si o metoda prin care promiti oamenilor ceva ce nu le oferi de fapt. Ei nu ies in pierdere, ca nu investesc nimic, doar ca nici nu primesc ceea ce se asteptau.

Ce este OGAds?

OGAds.com este un site care te plateste pentru a convinge pe altii sa instaleze anumite aplicatii mobile (jocuri, etc). Cum functioneaza? Sa spunem ca o anumita firma dezvolta un joc. Si are nevoie de multe instalari. Apeleaza la OGAds.com si le plateste o anumita suma pentru fiecare instalare primita. De exemplu, 1$/instalare. OGads le aduce instalari, isi pastreaza un comision si iti plateste tie diferenta. Sa spunem ca primesti 0,70$ pentru fiecare instalare care a venit prin link-ul tau. Deci este un profit pentru toata lumea.

Treaba importanta este de a aduce trafic mult spre link-ul tau.

Trebuie mentionat ca anumite aplicatii vor fi disponibile doar in tarile dezvoltate, si implicit vor fi mai bine platite. Aplicatiile disponibile in tarile in curs de dezvoltare, precum Romania,  sunt mai slab platite. Motiv pentru care, promovarea link-ului trebuie sa se faca intr-o limba de circulatie internationala.

Descrierea metodei OGAds.com

Ideea metodei este urmatoarea: Avem nevoie de o nisa foarte cauta, pentru a avea trafic mult. Pentru aceasta, eu am incercar nisa Gaming. Pentru ca exista multe tipuri de jocuri si lumea cauta recompense in acele jocuri, va exista mult trafic.

Vom crea bloguri (gratuite pentru inceput) cu multe articole, in care vom promite hack-uri pentru diverse jocuri. La finalul articolului, punem un buton care sa ne trimita spre “hack” si careva cere Human Verification. Iar pentru a demonstra ca nu esti robot, va trebui sa instaleze un joc. Astfel, vom obtine instalarile.

Pasi de urmat

  1. Ne facem cont la OGAds.com
  2. In sectiunea Incentive Tools >  Content Locker vom seta optiunile pentru Locker-ul nostru.  La titlu puteti pune ceva: Human Verification Required. La descriere: Follow the instruction to proove that you are human.
  3. Dati pe Create Locker, iar apoi veti avea un link unic, pe care il vom pune pe blog
  4. Vom crea blog-uri multi-niche. Adica pe acelasi blog, punem articole pentru sute si mii de jocuri. Puteti utiliza tutorialul acesta de pe Youtube.
  5. Alegeti url-uri sugestive pentru bloguri: best-free-tools, new-free-gaming-tools, etc Recomandarea mea este sa aveti mai multe conturi de gmail diferite, si pe fiecare sa puneti 2-3 bloguri diferite. Deoarece metoda nu e white, dupa ce primiti report, Google va sterge contul. Daca aveti mai multe conturi, nu le veti pierde deodata.
  6. Puneti zilnic 5-10 articole, cu minim 400, 500 cuvinte, in care sa descrieti jocul, iar la final puneti un buton colorat care sa va trimita spre pagina de hack online, dar care mai intai o sa treaca prin lock-erul de OGAds.

Structura recomandata a articolului

  1. Un titlu sugestiv: Get free <Joc> coins and diamonds
  2. O descriere a jocului si a resurselor din joc (cu minim o poza a jocului)
  3. O descrierea a hack-ului online: ca e gratuit, ca ofera resurse nelimitate, ca poate fi folosit de mai multe ori pe zi, etc
  4. Modul de utilizarea a hack-ului: ca introduci usernameul, ca alegi resursele, ca astepi , etc (si neaparat o poza. Se gasesc destule pe google. Daca nu, faci screen la un site existent si incarci poza. De exemplu, acesta)
  5. La final, pui un buton sugestiv. Exemplu acesta.

Nu vei face bani peste noate, dar lucrand zilnic minim 1 ora, curand vei vedea rezultatele.

Poti aduce imbunatatiri metodei, sa gasesti alte moduri de a promova descarcarea acelor aplicatii.

OGAds este o companie sserioasa ca plateste mereu la timp.

Cateva dovezi de plata

OGAds proof

Leave a Reply

Name *
Email *
Website