top_casti_gaming

Top 5- Casti pentru gaming

Top 5- Casti pentru gaming

Experienta gaming a ajung la cu totul alt nivel. Existenta unor casti de calitate este esentiala pentru un joc la superlativ. Chiar daca ai boxe incorporate in monitor, sau boxe separate, experienta nu este aceeasi.

Sa vedem cate recomandari:

  1.  SteelSeries Arctis Pro

SteelSeries_Arctis_Pro

Este cunoscut faptul ca SteelSeries ofera casti de calitate, dar modelul Arctis Pro le depaseste. Pe langa sunetele exceptionale din jocurile favorite, te poti bucura si de muza preferata, deoarece are DAC (digital to audio converter) inclus, Pretul depaseste putin mediul, dar calitatea merita platita.  Pot fi gasite atat in variante wired, cat si wireless. Calitatea este aceeasi.

Castile poti fi cumparate aici.

2. HyperX Cloud Revolver S

Hyperx_Revolver_S

HyperX Cloud Revolver este un headset impresionant de jocuri, oferind un sunet clar intr-un design confortabil si robust. In plus fata de predecesorul sau, are sunet surround virtual si plug-and-play. HyperX anunta ca modelul S are in plus o banda de sustinere ce distribuie presiunea mai uniform. Microfonul este detasabil, iar functia Dolby simulează placut o incapere, iar muzica de orchestra primeste un puternic adaos de scena.

Pot fi vazute aici. 

3. Sennheiser GSP 600

Sennheiser_350

Sennheiser se lauda cu un  sunet de inalta fidelitate, un mecanism de balamale metalice pentru o adaptare sporita pe mai multe forme si  un confort fara precedent prin ergonomia superioara si materialele de calitate utilizate in constructia acestor casti.

Castile pot fi vazute aici.

4. Asus ROG Strix Fusion 700

Asus ROG Strix Fusion 700

Asus si-a castigat in ultima vreme reputatia pentru unele dintre cele mai bune periferice, iar aceste casti vine doar sa intareasca. Modelul este prevazut cu interfata USB 2.0 pentru jocuri pe PC, PlayStation 4 si Nintendo Switch si cu interfata Bluetooth 4.2 pentru apeluri VoIP sau telefonice. Se poate crea o sincronizare a iluminatului la nivelul echipei folosind aplicatia dedicata. ifuzoarele exclusive ASUS Essence produc un bass incredibil de puternic si sunet optimizat pentru jocuri, astfel ca vei putea percepe toate detaliile, beneficiind totodata si de o experienta acustica realista, care te invaluie.

Modelul poate fi vazut aici. 

5. Corsair HS70 wireless

Corsair HS70

Ofera un confort exceptional, o calitate superioara a sunetului, un microfon complet detasabil si o durata de viata a bateriei de pana la 16 ore. Virtual 7.1 surround ofera un sunet pozitional multi-canal imersiv pe PC, care va pune in mijlocul actiunii.

Puteti cumpara castile de aici. 

 

 

Leave a Reply

Name *
Email *
Website