dezvolta-aplicatii-Andoid

Dezvolta aplicatii Android – Fara programare

Dintr-un studiu citit recent am observat ca multa lume si-ar dori sa poata dezvolta aplicatii pentru dispozitivul mobil, dar nu stie de unde sa inceapa.

Dezvoltarea aplicatiilor pentru dispozitivile Android (dar nu numai) pot necesita prezenta unor cunostinte de programare avansate. Din fericire, mediile online ofera multe informatii in acest sens. De la dezvoltarea aplicatiilor simple, pana la jocuri complexe. Multe dintre aceste resurse se gasesc in mod gratuit. De asemenea, exista o multitudine de cursuri care promit sa te conduca de la un nivel incepator, la expert. Dar toate aceste par de speriat si menite sa te descurajeaze.

Cum pot sa dezvolt aplicatii Android daca nu stiu programare?

Si pentru ca programarea nu este accesibila oricui, iar dezvoltarea aplicatiilor necesita cunostinte avansate de programare, altii au venit in intimpinarea acestei probleme. Astfel, la momentul de fata exista numeroare unelteĀ care permit realizarea aplicatiilor prin tehnici drag-and-drop.

Cateva dintre acestea, ar putea fi:

Avantajele dezvoltarii aplicatiilor folosind unelte specializate

  • nu trebuie sa ai cunostinte de programare
  • costuri reduse (mult mai ieftin decat achizitionare cursurilor de programare si a editoarelor specializate)
  • poti castiga bani promovandu-ti aplicatiile
  • iti poti modifica oricand aplicatiile

De ce sa dezvolti aplicatii?

Daca ai impresia ca doar brand-urile mari precum Amazon, ebay, Ā emag sau olx au nevoie de propria aplicatie, te inseli. Folosirea dispozitivelor mobile a doborat cu mult folosirea PC-urilor. Din acest motiv, aplicatiile au castigat foarte mult teren. Utilizatorii simt nevoia sa aiba o aplicatie pentru orice, de la aplicatii care sa le monitorizeze pasii, somnul, dieta, somnul, pana la aplicatiile pentru divertisment. Crearea unei aplicatii pentru afarea ta poate fi un mod foarte “la moda” de a te apropia si de a stabili o relatie cu clientii tai. Si fara indoiala, este un mod de a iesi in evident in fata concurentei.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website