new-paypal-logo

Ce este PayPal și cum funcționează?

Ce este PayPal?

PayPal este un serviciu securizat pentru transferul banilor pe internet. Poți să-l folosești cu ușurință pentru a face tranzacții, plăți sau cumpărături online. Paypal nu este un cont bancar, dar contului PayPal i se poate asocia un cont bancar în care sa retragi sumele de bani, sau de unde poți încărca contul PayPal.

Ce pot să fac cu PayPal?

  • Cumpărături online în peste 190 de țări
  • Transfer securizat de bani către alți utilizatori de PayPal
  • Plăți online
  • Donații, etc.

Cum funcționează un cont PayPal?

În primul rând, pentru a utiliza PayPal, trebuie să-ți faci un cont pe site-ul oficial. Este nevoie doar de o adresă de mail. Apoi, pentru a trimite bani altora, ai nevoie de adresa lor de mail. În funcție de tipul plății, diferă și comisionul. Pentru a alimenta contul de PayPal, trebuie să-i atașezi un cont bancar. Verificarea aceasta durează aproximativ două săptămâni, după care poți retrage bani din PayPal în cont sau vice-versa.

Există și anumite limitări în ceea ce privește suma de retragere, aceasta este de 500$/zi. De asemenea, pentru fiecare retragere din contul PayPal în contul bancar (indiferent de sumă) exită un commision de 2,5$.

De ce să folosim PayPal?

Un mare avataj al utilizării contului de PayPal este acela că putem face plăți securizate, fără a descoperi unor site-uri necunoscute datele cardului nostru, ci este suficientă doar adresa de mail cu care ne-am făcut contul. Un alt avantaj major ar fi ușurința utilizării și posibilitatea de a realiza plăți la nivel global.

Care este costul realizării unui cont PayPal?

Deschiderea unui cont PayPal este gratuită. Dar în unele situații de plăți sau transfer între conturi, se percepe un comision.  Donațiile sau sumele de bani trimise în familie sau prietenilor este scutită de orice comision.  De asemenea, la transferul dintre sau de pe card, se percepe un comision de 2,5$ indiferent de suma procesată.

În ziua de azi există foarte multe metode de a câștiga bani online. Multe dintre aceste rețele (fie că e vorba de PPC, PPD, PPI, CPA sau altele) fac plățile prin intermediul procesatoarelor online, dintre care cea mai cunoscută și folosită este PayPal.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website